Kaotika

Helló!

Most egy hatalmas káoszban ülök itt. A weboldal még nincs kész, amikor ezt írom, de mire te olvasod, már minden teljesen rendben lesz. Ebben reménykedem.

Most valami ilyesmire emlékeztet:

Rendrakás előtt

A lényeg, hogy az egészet totálisan átalakítottam.

Menjünk szépen sorjában, vagyis kezdjük a közepén. Az Online NLP Célkitűző Tanfolyamot nagyon sokan elvégezték. Várj, megnézem… Meg is van. Az ingyenes részét több mint tízezren. Ez eredetileg két hét volt, és úgy építettem fel, hogy tényleg ingyenes legyen, vagyis ne csak egy “beetetős kampány legyen”, mert sokan azt teszik. Igazi értéket akartam adni. Benne volt az alapvető személyes értékrend felállítása, és figyelj, ez olyan fontos dolog, hogy már emiatt önmagában is megérte feliratkozni.

Ha már itt tartunk, te tudod, mi a legfontosabb dolog az életben? Mármint neked. Én tudom, hogy nekem mi. De te is tudod, hogy neked mi? Na, jó, békén hagylak. Most még.

És persze benne volt még egy alapos önismereti blokk, pillanatfelvétel saját magadról, egyfajta globális szelfi. És aztán a célok megtalálása.

A nagy tanfolyamot, ami már komolyabb dolog volt, több százan végezték el, és szívemet melengető visszajelzések jöttek.

Egyébként nem izgultam a tanfolyam miatt, mert azt írtam meg benne, amit én is csináltam. Ezek a módszerek működnek, és ez nem is kérdés, hanem az a kérdés, hogy csinálod-e. De ez sok mással is ugyanígy van.

Az eleje az, hogy ez volt a legeslegelső online tanfolyamom, és nagyon a szívemhez nőtt, annyira, hogy már csak sebészi úton lehetne eltávolítani, azt meg nem szeretném.

A vége meg az, hogy így, kb. nyolc év távlatában újra megnéztem magamnak, és azt gondoltam, a tanfolyam célja, sőt a magasabb célja annyira nemes, hogy újra kell gondolnom az egészet.

Ezért csináltam meg ezt az oldalt, és ezért öntöttem új formába a tanfolyamot is, sőt, tartalmilag is újra lett gondolva az egész, szóval…

Nagyon jó lett!

Majd, majd… még mondok sok mindent.

 

Megosztom!
tibi
 

>