Online Célkitűző Tanfolyam

A célkitűzéssel a messzeséget fürkészheted, s ha találsz ott valami szépet, akkor utakat is kereshetsz ezek felé. 
Ideje rálépned a saját utadra, és elindulni a céljaid felé.

15 héten keresztül segítek neked abban, hogy

  • megtaláld a célodat
  • elérhetővé formáld azt
  • megtervezd az utad
  • elindulj a célod felé
  • folyamatosan haladj
  • eredményeket érj el

Jelenleg ez a tanfolyam nem kapható!

A 15 hetes online Célkitűző Tanfolyammal a következőket kapod
  • Elmélet + Gyakorlat. Minden, amit a célkitűzésről tudnod kell. NLP, kreatív írás-gyakorlatok, jobb és bal agyféltekés technikák. Rengeteg feladat, ami cselekvésre késztet. 70 azonnal alkalmazható tipp, különféle gyakorlatok.
  • Kényelem. Az online tanfolyamot egyszerűen beillesztheted az idődbe - otthon vagy utazás közben is foglalkozhatsz az anyaggal. Az anyagok mobilra optimalizáltak.
  • Célkitűző naplók. Ez az anyag tartalmazza az alap-, a haladó, és a mestertanfolyamot is. 3 exkluzív, kemény tokban elhelyezett célkitűző naplót kapsz, színes mellékletekkel és motivációs kártyákkal.

 

Miért halogatnád a döntést? 

Kezdj a céljaidon dolgozni még MA! 

Gergő

Csillagos ötös! Jól struktúrált, egyszerűen alkalmazható gyakorlatok, szórakoztató stílusban. Már az ingyenes bevezető is aranyat ér, és amikor azt gondolnád, hogy mindent tudsz a céljaidról, akkor jön a java! Azon túl, hogy bárhol, bármikor csinálhatod a feladatokat, nem egyszerre kapsz egy nagy dózist, hanem fokozatosan alakul ki benned a szokás, hogy foglalkozz a céljaiddal. Ez nekem szépen be is épült, azóta is rendszeresen csinálom a gyakorlatokat.

A Célkitűző tanfolyamnak köszönhetően...

MEGISMERED ÉRTÉKEIDET

Kreatív módszerekkel meghatározhatod személyes értékrended, ezáltal képes leszel megkülönböztetni, mi az, ami valóban fontos, és mi az, amit csak mások várnak el tőled.

MEGTALÁLOD ÉS KITŰZÖD CÉLJAID

Meghatározhatod céljaid, és a megfelelő kritériumok alkalmazásával azokat elérhetővé formálhatod. Olyan új nézőpontokat kapsz, amelyekkel a céljaidnak a legfontosabb összetevőire tudsz majd fókuszálni, így minden kérdést tisztázni tudsz.

TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ

A célkitűzés nem csak tervezésből áll. Olyan feladatokat kapsz majd, amelyek cselekvésre buzdítanak. A speciálisan célkitűzéshez készített naplókkal napi szinten tarthatsz lépést saját céljaiddal, akkor is, ha változnak a körülményeid, és nehézségek lépnek fel. Az alaptétel: Minden a te kezedben van. Te vagy az irányító.

ÉLVEZED AZ UTAT

Olyan kreatív, jobb agyféltekés technikákat fogsz megismerni, amelyekkel a legtöbbet ki tudod majd hozni saját magadból. A teljesítményed és hatékonyságod pont azokon a területeken fog megsokszorozódni, ahol a célod megkívánja. A problémák nem tudják majd tartani a lépést a motivációs gyakorlatainkkal és VELED. Szárnyalni fogsz.

 A tréning szerzője

Szűcs Tibor vagyok, a Mindennapi NLP megalapítója. A célkitűzési módszereket hosszú évek óta módszeresen alkalmazom, számos új gyakorlatot megalkottam már. Szenvedélyem a kreatív írás, ki sem látszom a füzeteimből. Ha mégis, a gyerekeim azonnal lecsapnak.
Nincs menekvés.
De azért nagyon igyekszem!
Amiben biztos lehetsz: Ha tudok neked segíteni, megteszem. Csak írj.Mit mondanak mások a Célkitűző Tanfolyamról?

Sophie

Mindig is szerettem sodródni és elfogadni az élet "rám kijelölt" útját. A célkitűzés valami izzadtságszagú dolognak tűnt, amolyan görcsös ragaszkodásnak valamihez. Na, Tibi ezt változtatta meg nálam még 2008-ban. (Lehet hogy az elsők között voltam a tanfolyamon? :) Azóta kérem, teljesen tiszta, hogy a célok megfogalmazása, és tenni a beteljesülésükért nem nyűglődés, hanem ünnep, főleg ha precíz és gondos szavakkal, feladatokkal tartanak téged a csapásirányon. Nagyon szeretem ezt a tanfolyamot. Keretet, ösztönzést adott. A célok néha hajlamosak átalakulni olyanná, amire igazán szükséged van (vs. amit eredetileg gondoltál hogy akartad), de ha nekiállsz, nem úszod meg konkrét és követhető eredmények nélkül. Sokat köszönhetek neki. Úgyhogy: köszönöm! :)

Amikor elhatároztam, hogy jelentkezni fogok a tanfolyamokra, még nem tudtam, hogy miből, hogyan fogom megvalósítani a vágyaimat, hogy minden tanfolyamon jelen lehessek. Kitűztem a CÉLT,és megvalósulni látszik nagy-nagy örömömre. Nálam nagyon működik a célkitűzés, az élet egyéb területein is. Ajánlani tudom mindenkinek, hiszen könnyebbé, szebbé válhat az életük ha fogékonnyá válnak az NLP iránt.

Otti
Számomra kicsit olyan volt ez a tanfolyam mint egy beavatási út. Érdekes volt tudatosítani, mennyire megalapozatlanul műveltem én eddig a célkitűzést, és így persze gyakran megtörténhetett, hogy ha akadályokba ütköztem, megálltam. Ebben a folyamatban most mindig volt, ami továbblendítsen. Mintha kezembe kaptam volna kicsit az életem. Már az, hogy időben meghatározott hosszútávú céljaim vannak irányt és energiát ad.
Ildikó

“"Kedves Tibi!
Ma értem a célkitűző tanfolyam végére ... ezt az utolsó szót igen nehezemre esett leírni, mert nem igaz. Nem befejeződött, hanem elkezdődött valami. Az életemre másképp tekintek ma. Idő kellett, mire a nehézségek feladatokká szelídültek. Ami újat hozott számomra a tanfolyam, az az, hogy a "hadi" tervet HOGYAN dolgozzam ki. Rengeteg ötletet kaptam!!! Nagyon tetszett az online változat!!! Megdolgoztatott. Akkor vettem elő, amikor időm volt, és annyi időt szántam rá, amennyi jól esett. Hálás vagyok az Égieknek, hogy nyáron "véletlenül" rábukkantam erre a tanfolyamra! "


Marianna

Kedves Tibor! A múlt héten megcsináltam a célkítűző gyakorlatot amit küldtél a hírlevélben. Én konkrét pénzt kértem, és bár kicsit kételkedtem , de leírtam ahogy javasoltad. Másnap nem írtam le, de elolvastam újra. Harmadik napon pedig már teljesült a kérésem. A megadott határidő egy hét volt, és teljesen meglepő volt, hogy még előbb is sikerült. Hálásan köszönöm a gyakorlatot!”

Andi
A 15 hetes ONLINE NLP Célkitűző Tréning

Hogyan épül fel a tanfolyam?

A hathetes alaptanfolyamot a négyhetes haladó, és a szintén négyhetes mestertanfolyam követi, ezután még pár befejező gyakorlat és hasznos gondolat zárja a tanfolyamot.

Mit kapsz ha megvásárolod a tréninget?

Először elküldjük neked email-ben a Mini Célkitűzőtanfolyam mindkét változatát (metaforikus és tudatos módszerek). Ha még nem ismered ezeket a gyakorlatokat, lehetőséged van őket elvégezned. Az alaptanfolyamot saját magad tudod elindítani, tehát te magad döntöd el, mikor akarod elkezdeni a célkitűzést.

A három célkitűző naplót és a hozzá tartozó színes mellékleteket és motivációs kártyákat futárral juttatjuk el hozzád.

Az általad választott időpontban aktiváljuk az online tréninget, amelyet egy belső tagsági oldalon érhetsz el.

A fejezeteket sorban érheted el, újabb és újabb feladatok várnak rád az idő elteltével. Egy kép az első fejezetből:

Hogy ne feledkezz meg a tanfolyamról, és a célodról, a fejezetekről emlékeztető email-eket fogok küldeni.
Ezek az értesítések kikapcsolhatók.

A levélsorozattól függetlenül a teljes anyaghoz örökös hozzáférést kapsz, évek múltán is elérheted, elvégezheted, vagy megismételheted a tanfolyamot.

Vágj bele most a nagy kalandba, és változtasd meg az életed!

Listaár:
32 000 Ft,
az NBU tagjainak: 22 000 Ft
(csak az éves tagdíjat fizető tagoknak)
amely tartalmazza a 15 hetes online tréninghez való
ÖRÖKÖS hozzáférést,
és az összes futárral küldött mellékletet.

A tanfolyamot általad választott időpontban kezdheted,
a naplókat a mellékletekkel futárral küldjük el neked.


A tanfolyami díjat banki átutalással,
vagy PayPal-lal tudod rendezni.

Jelenleg ez a tanfolyam nem kapható!

AJÁNDÉK

Bevezetés a kreatív írásba (ebook, letölthető)

A kreatív írásmódszerek önmagukban is a legnagyszerűbb önfejlesztő eszközök közé tartoznak. Ez az írás bemutatja neked a legfontosabb ilyen módszereket.

Máshol nem elérhető
- MOST AJÁNDÉK -

>