Hogyan lépjünk ki beragadt élethelyzetekből? - 2017. május 18, 19:00

Ezt az online műhelyt összesen 421-en tekintették meg.

Az előző műhely szavazatai alapján a Mindennapi NLP 5. webináriumának témája az volt, hogy miként lehetséges kilépni azokból a nehéz, megoldhatatlannak tűnő élethelyzetekből, amelyeken már évek óta nem tudunk változtatni.

Figyelem!

A Mindennapi NLP webináriumjai különleges lehetőségek számodra.

A részvétel INGYENES.

Nincs szükség semmire, csak 60 perc figyelemre.
Amit cserébe kapsz:
- Azonnal használható, gyakorlatias tudást.
- Megoldást meghatározott problémákra.
- Figyelmet: A kérdéseidre élőben válaszolunk.
- Ajándékot: Letölthető, máshol meg nem jelent ebook-ot.
- Speciális lehetőséget: Minden online műhely végén elérhetővé teszünk számodra valamilyen különleges tanfolyamot, programot, gyakorlatot.
- Szavazhatsz a következő műhely témájára

Ajándék minden résztvevőnek

Szokás szerint minden résztvevő ajándékot kap. Szűcs Tibor: "10 belső erőforrás - amely segít továbblépni" c. ebook-ja segíthet neked a webinárium után, ha meghozod a döntést, hogy valóban változtatsz az életeden.

Ő ott voltak ezen a webináriumokon

profile-pic
Szavlik Fruzsina

Megérte részt venni!

Jó dolgok hangzottak el, hasznos tippeket kaptunk. Megérte részt venni. 🙂

profile-pic
Oláh Rita adminisztrátor

Sok jó dolog történt velem mostanában

A műhelyt egy kicsit untam, mert a 3 videót előtte megnéztem. Ezért csak fél füllel hallgattam, és mást is csináltam közbe. Viszont érzek már eredményt is az életemre, ami nem konkrétan csak erre a webináriumra, illetve videókra, hanem az előzőekre és az NBU-k ra is vonatkozik. Bár nem mindennel foglalkozok olyan erős szinten, pl. a metaforát is megírtam, aztán otthagytam, de mégis azt hiszem, az hogy önmagában sokat forog ezen dolgok miatt a problémáimon, fejlődési lehetőségeimen az agyam, és később ez eredményt hoz. Pontosan nem tudom melyik gyakorlat, de azt se, hogy egyáltalán ez-e . Viszont sok jó dolog történt velem mostanában. Egy kicsit fusztráló, hogy mindig van utána a folytatása a pénzes, mert most az NBU-t csinálom és az ingyenes Webinárumokat halgatom, és se időben, se pénzben nem fér már bele több. Pedig nagyon kedvet kapok hozzájuk. De hát egyszerre nem lehet mindent. Remélem, hogy majd jövőre is lehet őket megcsinálni. És hogy évekig el lehet húzni ezt az NLP-s fejlesztést, mert én nagyon szívesen foglalkoznák vele hosszabb távon.

profile-pic
Gábor útkereső

Nagyon tetszett.

Nagyon tetszett. Beragadt helyzetben érzem magam, és nem igazán találtam eddig Ariadné fonalát. Igaz nem is vagyok Thészeusz. 🙂 Az összeszedett, logikus szerkezet, a világos példák. Jó volt, hogy általános esetek szerepeltek. Talán ha javasolhatom, akkor a mondani valóban ügyesen elhelyezett szüneteket kicsit hosszabban kitartanám. Ahogy Beethovennél a "ta da da dam" után a szünet a témát hangsúlyozza. Egyébiránt minden flott, és gördülékeny volt, a kérdések és a válaszoknál is sikerült egyensúlyban maradni. Köszönöm szépen.

profile-pic
Korsós Betti Élménytárs Specialista, http://korsosbetti.hu

Imádtam a bemutatódat.

3 évig webinárokat tartottam, imádtam a bemutatódat. Tetszik a gyakorlatiasság, sok rizsa nélkül. Érdekel több információ, blog, elérhetőség, s mivel júniusban tervezett célom van, Élménytárs kihívásom 61 napjából 25. a mai, így a fókuszom most azon van. Későbbiekben érdekelni fog mindenképpen. A weboldalam most nem friss, a facebook oldalam igen. Köszönöm a remek estét. Korsós Betti Élménytárs Specialista

profile-pic
Zoli Vállalkozó

Jó volt, informatív volt.

Jó volt, informatív volt. Interaktív volt a csapat. Hasznos tippeket mondtál, megérte eljönni.

profile-pic
Bebi egészségügyi adminisztrátor

Nagyon örülök, hogy részt vettem, másoknak is szívből ajánlom!

Ez volt az első webinárium, amin részt vettem. Nagyon jól éreztem magam, sok hasznos segítséget kaptam. Tetszik ez a fajta kommunikáció. Szerencsés, hogy még egy ideig hozzáférhető az anyag. Nagyon örülök, hogy részt vettem, másoknak is szívből ajánlom!

profile-pic
Rozália Takarítonö

Nagyon tetszett mint mindegyik!

Nagyon tetszett mint mindegyik! Talán ez a leges leg jobb mivel ez az élet helyzet rám is igaz! Köszönöm hogy elküldted az anyagot sajnos nem tudtam itt lenni élöben mert dolgozni voltam és mikor haza jöttem vacsora és pihenés!! Én ilyenkor feltöltödöm erövel hogy igen van ki ut mindenböl!! Csak néha nem találom!!

profile-pic
Fekete Krisztina Assistant

Sokat segítene a tényleges helyzetek megoldásában.

Igen, koszonom szepen, hogy részt vehettem a webinariumon. Szeretnek csatlakozni a továbbiakhoz is. Sokat segítene a tényleges helyzetek megoldásában.

profile-pic
Füredi Zsuzsanna

Hálás vagyok a műhelyért, nagyon sokat adott.

Kedves Tibi! Hálás vagyok a műhelyért, nagyon sokat adott. Fantasztikus, hogy mennyit tudsz egyfolytában beszélni (miközben egyetlen felesleges szó nem hagyja el a szádat) és még fantasztikusabb az a szeretet, amivel az emberek felé fordulsz! 🙂 A legfontosabb, amit tanultam, hogy hárítással semmire nem jutunk, mindenért amit teremtettünk/teremtünk, kizárólag önmagunkat tehetjük felelőssé. Ez persze hatalmas közhely és valahol mélyen mindannyian tisztában vagyunk vele, ugyanakkor néha szükséges, hogy egy külső személy döbbentsen rá bennünket erre. Köszönöm, ölelés Zsuzsa

profile-pic
Fodor Györgyi értékesítő

Nagyon sok fontos információt kaptam.

Köszönöm szépen, hogy részt vehettem ezen az előadáson. Ugyan nem tudtam végig lenni de megnéztem az ismétlést. Nagyon sok fontos információt kaptam. Elkezdem és bízom benne/benned, hogy sikerülni fog. Üdvözlettel: Fodor Györgyi

profile-pic
Balázs

Nagyon tetszett

Nagyon tetszett, köszönöm.

Megosztom!
>