Mi az az Életfonal?

Az Életfonal az NLP, vagyis a Neuro Lingvisztikus Programozás legerőteljesebb, széles körben használható modellje.
A modell azt fejezi ki, hogy hogyan létezel te az időben. Megtalálod benne az emlékeidet, felfedezheted rajta, hogyan vagy benne a jelen pillanatban, megfigyelheted a céljaid, amelyek a jövőben várnak rád.
De vajon hozzáférsz-e az emlékeidhez, vagy tudattalanul is elzárkózol előlük?
Benne vagy-e valóban a jelenben, vagy csak szótlanul nézed, amint elrohan melletted az Élet?
Várnak a célok a jövőben, vagy csak monoton zakatolnak alattad a hétköznapok, ugyanazokon a kopott síneken döcögve?
Mindezekre a kérdésekre keressük a választ a Mindennapi NLP most először meghirdetett ingyenes online műhelyén.

Mit fogunk csinálni ezen az estén?

Bepillantást nyerhetsz a metaforikus gondolkodásba, és megtudhatod, miért érdemes modelleket alkotnod a valóságról. Tudattalan szinten úgyis ezt teszed, most arról beszélünk majd, milyen előnye van, ha tudatosan is megfigyelsz néhány, a fejedben lévő modellt.

A házigazda, Szűcs Tibor, NLP mester vezetésével lépésről lépésre előhívhatod a saját Életfonalad. Felfedezheted alapvető jellegzetességeit, csak úgy, mint az egészen apró finomságokat is rajta. 

Lehetőséged lesz megkérdezni, mire következtethetsz az Életfonaladból. Elgondolkodhatsz majd rajta, s rendkívül érdekes felismeréseket tehetsz. 

Már önmagában ez is sokat változtathat a nézőpontodon, vagyis azokon a szűrőkön, amelyeken keresztül eddig az életedre tekintettél. Az igazán izgalmas lehetőség azonban csak ezután következik…

Mennyibe kerül a részvétel?

Semmibe.
Mondanánk, hogy hozz egy kis házi süteményt, mert az a mindenünk, de a francba, ez egy online műhely.

Mire lesz szükségem?

- Hatvan percre (kérdésekkel-válaszokkal kilencven)
- Internetre (minél gyorsabb, annál jobb)
- Laptopra vagy számítógépre (mobileszköz NEM jó)
- Chrome vagy Firefox böngészőre (a többi NEM jó)
- Füzetre, tollra (csak ha jegyzetelni szeretnél)

Kapok ajándékot?

Hát persze!
Minden résztvevő megkapja Szűcs Tibor "10 feladat, hogy minden beleférjen az idődbe, ami fontos" c. rövid, de tényleg rövid (na jó, tartalmas is) ebook-ját. Az ebben található feladatokat végrehajtva átértékelheted majd a "minden" és a "fontos" szavakat, egyúttal hozzáláthatsz a valódi céljaid eléréséhez, és búcsút inthetsz sok másnak. Mielőtt tehát belekezdenél, feltétlenül kérd ki kezelőorvosod vagy gyógyszerészed tanácsát is. Hátha ők is eljönnének a webináriumra.

Nem is tudom... Tényleg jó lesz?

Csúcs lesz. Csúcstalálkozó.
Ha ott voltál a Kreatív Célkitűző Műhelyen, akkor tudod, milyen lesz.
Ha nem, akkor, nézd meg, hogy
mit mondtak mások:

Eddig is tűztem ki célokat, de ez valami egész más...

Egészen más, mint emailben kapott anyagot feldolgozni... Nagyon jól kiegészítik egymást. Az is jó, hogy ha felmerül kérdés azt fel lehet tenni írásban... Szerintem jó volt.

Az a képlet, hogy eddig is tűztem ki célokat, de ez valami egész más... Nincs egérút... Ki kell tűzni a mérföldkövet. Jó útmutatót kapunk... Ezért fogtam bele a Nagy Belső Utazásba is. Van mit javítanom... Akinek nálam kevesebb az ideje az festi magát, de bakugrásokkal haladok előre... Ha lesz ilyen máskor is leszek webinár voyeur...

Ajánlom azoknak akik írott szöveg alapján nehezebben oldanak meg feladatokat... Akik inkább képi világban oldanak meg feladatokat... Azoknak akik mindig kíváncsiak valami újra... Nem restek időt fektetni magukba... Azoknak akik eddig nem tudtak mit kezdeni az életükkel... Sokmindenre jó lehet... Nem rég indultam el... Nem látom át az egész NLP-t, de már ez is elég hogy észrevegyem benne a lehetőséget... Ennyi.

Zoltan Gila ... Care worker

Nagyon érdekes és inspiráló volt. Számos dolgot másként látok, és a döntéseimhez és céljaimhoz elkezdtem másfajta szemszögből közelíteni. Még talán egy hónapja találkoztam először az NLP-vel egy külföldi ismerősöm segítségével, aki Life Coachinggal foglalkozik.

Mindenképpen. Most már, hogy tisztábbak a céljaim, tisztábban látom az utat is, ami oda vezet.

Van néhány barátom, akin úgy gondolom, sokat segítene egy online tréning vagy legalább is meglökné egy picit, hogy elinduljon a helyes irányba.

Pali

Jó volt szétcincálni a célokat...

Jól éreztem magam. Hasonló Életkerékkel tavaly egy tanfolyamon már találkoztam,de nagyon tetszett. Az NLP 7 pontja is nagyon hasznos. Jó volt szétcincálni a célokat,kibontani,hogy mi a tényleges cél. Volt sikerélményem is! 🙂 Amikor arról beszéltél,hogy a célokat alapvetően konkrétan,pozitívan,reálisan határozzuk meg,jó volt látni,hogy én így írtam fel őket. :):)

Már holnap is teszek érte!! :):)

Kata barátnőmnek már ajánlottam is,neki is tetszett,amikor elmeséltem,hogy miért rohanok haza a találkozónkról.

Nagypál Ágnes ... szellemi szabadfoglalkozás

Élvezetes , gördülékeny és tartalmas előadás volt

Élvezetes , gördülékeny és tartalmas előadás volt, hasznos technikákkal. Különösen vizuálisoknak tette szemléletessé, életük mely területén kell dolgozniuk.

Természetesen tenni fogok a céljaimért. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne fejlődni, de bizonytalan abban, hogyan és hol kezdje.

(Borsovszky) Éva ... egy nyelviskola szakmai vezetője, nyelvtanár, fordító

Egy egyszerűen végigvihető módszert kaptam a cél kiválasztására. Már elkezdtem tenni a célomért. Azoknak ajánlom ezt a műhelyt, akik hezitálnak, tanácstalanok, hogy merre induljanak ...

Molnár Béla ... váltókezelő

Hasznos útmutatást kaptam

Hasznos útmutatást kaptam; nagyon jól éztem magam; köszönöm, hogy ott lehettem

Soha nem adom fel, kitartok a célomért. Mindig így volt....

Azoknak ajánlom ezt a műhelyt, akik nem tudják merre is tartsanak az életben....

Ibolya ... vegyésztechnikus

Mindenféle képpen fogok cselekedni

Sajnos lemaradtam az eseményről, de nagyon megörültem hogy elküldted a linket igy valamelyest én is részese lehettem a célkitüző programnak és nagyon tetszett az előadásod. Egyszerü világos jol érthető ezzel a módszerrel jol fel lehetett mik a céljaim és mi a fontossági sorrend,és nagyon tetszett hogy a kör rajzolásával szinezésével mind ez milyen egyértelmüvé vált számomra. SZUPER.Nagyon jó ötleteid vannak.

Mindenféle képpen fogok cselekedni mert ha lassan is de változtatni fogok legelőször arra kéne magamat rávenni, hogy időben lefeküdjek aludni mert másnap elég fáradt leszek. mégegyszer köszönöm ezt a lehetőséget további sok sikert a munkádhoz Üdvözlettel . Éva

Dudás Mártonné Éva ... nyugdijas

Bárkinek ajánlanám ezt a webináriumot

Köszönöm, jó volt a műhely. Ismétlés volt számomra.

Bárkinek ajánlanám ezt a webináriumot, ezekről hallani mindig, mindenkinek jót tesz.

Edit ... edző

Köszönöm jó éreztem magam . Megerősitést kaptam a célkitüzés konkretizálásával kapcsolatban, ami nagyon fontos. Köszönöm Aranka

Igyekszem tenni a céljaimért. A facebook ismeroseimnek ajánlom ezt a műhelyt.

Aranka ... férjem ápolója vagyok

Várom a következő webináriumot

Tetszett a webinárium, ilyen műhelyen most vettem részt először. Voltak számomra már ismert információk, de sok újdonság is, amit igyekszem elsajátítani és használni. Tetszett, hogy a feltett kérdésekre azonnal választ kaphattunk, bár némelyik választ inkább általánosnak, mint konkrétnak véltem. Mindenesetre várom a következő webináriumot, mert jobban motivál, ha úgy tanulhatok, hogy van interakció, mint ha csak egyedül olvasgatnék egy könyvből. Köszönöm a lehetőséget!

Mindenképpen tenni fogok a céljaimért. A napi küldetéseket már csinálom, és fontosnak tartom, hogy foglalkozzam a céljaim felállításával és helyes meghatározásával is. Ezután pedig a megvalósításukkal. Ami nehézséget okoz, az a célok lépésekre bontása, és az ezek megvalósításához szükséges feladatok kitalálása.

Mindenkinek ajánlom ezt a műhelyt, aki szeretné tudni, hogyan induljon el céljai megvalósítása felé.

Szűcs Krisztina

Még több visszajelzés a Kreatív Célkitűző Műhelyről

Ők pedig lecsúsztak róla, szegények:

A fenébe! Lemaradtunk róla! Mert hiába mondtam, hogy váltsd meg előre a jegyeket!