A múlt átrajzolása - Hogyan változtassuk meg az emlékeinket NLP-vel? - 2017. június 13.

Ezt a webináriumot 552-en tekintették meg.

Az online műhely témája ezúttal az NLP egyik híres gyakorlata, az Átrajzolás volt. A múltat megváltoztatni nem lehet, hiszen már megtörtént. Képesek vagyunk azonban másképpen gondolni rá, mint korábban - ez pedig mindent megváltoztat.

Figyelem!

A Mindennapi NLP webináriumjai különleges lehetőségek számodra.

A részvétel INGYENES.

Nincs szükség semmire, csak 60 perc figyelemre.
Amit cserébe kapsz:
- Azonnal használható, gyakorlatias tudást.
- Megoldást meghatározott problémákra.
- Figyelmet: A kérdéseidre élőben válaszolunk.
- Ajándékot: Letölthető, máshol meg nem jelent ebook-ot.
- Speciális lehetőséget: Minden online műhely végén elérhetővé teszünk számodra valamilyen különleges tanfolyamot, programot, gyakorlatot.
- Szavazhatsz a következő műhely témájára

Ajándék minden résztvevőnek

Szokás szerint minden résztvevő ajándékot kapott. 

Szűcs Tibor: "10 dolog, amivel nem kell foglalkoznod a szabad írás során" c. ebook-ja segíthet neked a kreatív írásgyakorlataid elvégzésében.

Ő ott voltak ezen a webináriumokon

profile-pic
Brigi mentális tréner, agykontrolloktató

Köszönöm, nagyon jó volt!

Kedves Tibor! Köszönöm, nagyon jó volt! Én ugyan NLP-vel mélyebben nem tudtam foglalkozni egyelőre, de majd szeretnék. Egy észrevételem van: az érzékszervek nem egyenlőek az érzékelési rendszerekkel. Azaz, sok-sok dolgot érzékelünk, de érzékszervünk szerintem azért nincs 18. De természetesen,tévedhetek. Az átrajzolás technika nagyon jó, én az agykontrollos elmetükrét használom amúgy erre, de nagyon hasonló módon. Mindenesetre nagyon köszönöm a lehetőséget! Üdv, Horváth Brigi

profile-pic
Elvi pszichológus

inspiráló szakmai és személyes szempontból is

Köszönöm a lehetőséget, hasznos új technikát ismertem meg, inspiráló szakmai és személyes szempontból is!

profile-pic
Molnár Mónika

Volt már érdekesebb is.

profile-pic
Dia kineziológus

Nagyon érdekes és hasznos volt a webinárium

Kedves Tibor, számomra nagyon érdekes és hasznos volt a webinárium, az általad bemutatott technikákat igaz már ismertem, használom a munkám során, így ismételtem megerősítettél a hatékonyságukat illetően! Köszönöm! A hangod, beszédstílusod különösképpen tetszett! 🙂 Minden jót kívánok szeretettel!

profile-pic
Zsolt

Azóta is mosolygok

Nagyon jól éreztem magam, sőt azóta is mosolygok. Egy főnökkel való vitát sikerült viccesre alakítani. Az emlékemben az jött elő, hogy eleve furcsán vette a levegőt ideges lévén, és volt egy kis sípoló utóhangja. A hangos szavait lehalkítottam és csipogóvá tettem, így lett belőle egy apró szürke alak, belőlem meg nagy "Magilla gorilla" kék öltönyben, nyugodt és mély hangon kérdezgetem és viccelődöm, majd hatalmas kezemmel megfogom és felteszem egy fészekbe, aminek nagyon örül és vidáman csipog, de már távolból hallom csak. 🙂

profile-pic
Ibolya korrepetitor

Nagyon hasznos és érdekes, színes volt!

Nagyon hasznos és érdekes, színes volt! Köszönöm.

profile-pic
Klára

Úgy hatott, mint egy varázsütés

Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon nagyon jó volt, már az élő előadás alatt úgy hatott, mint egy varázsütés. Még meg fogom hallgatni, amíg csak elérhető lesz. Köszönöm még egyszer!

profile-pic
Tímea

Kaptam alapokat...

A képekkel való játszadozás a részünk, jó és rossz képekkel egyaránt. Sokszor önkéntelenül is azt tesszük. Kaptam alapokat, a 'hogyanra', hogy ne csak maguktól cikázzanak a képek, így akár a gyökerét is kitéphetjük a kellemetlen érzéseinknek és megerősíthetjük az erősségeinket. Köszönöm szépen!

profile-pic
DK

🙂

🙂 Tibi, téged mindig jó hallgatni. Most is örömömre szolgált. Üdv.

profile-pic
Gabi gyógypedagógus

Inspiráló volt, mint mindig

Igen, nagyon inspiráló volt, mint mindig. Jobb az új időpont, ilyenkor már alszik a gyerek. 🙂

profile-pic
Bujdosó Klára ügyintéző

Érdekes, világos

Érdekes, világos, könnyen alkalmazható, pozitív szemléletű módszer.

profile-pic
Gyapjas Andrea Katalin

Megérte részt venni rajta

Köszönöm szépen a lehetőséget! Tetszett az előadás, megérte részt venni rajta, sok új dolgot tudtam meg. Még egyszer köszönöm!

profile-pic
Dóri

Meggyőző volt

Nagyszerű első tapasztalatot szereztem a webináriumról; Tibor közvetlen, segítőkész és tájékozott előadóként hatott rám, serkentve az érdeklődésemet a témában. Köszönöm az alkalmat - meggyőző volt! Figyelemmel fogom követni a jövőbeli lehetőségeket.

profile-pic
Szili Ágnes Értékesítő

Nagyon

Nagyon tetszett a Webinárium! Nagyon jó, hogy végre hanganyagot is kaptunk a visszanézéshez a többi webináriummal ellentétben.

Megosztom!
>