Lépj TOVÁBB!

​​​​A Mindennapi NLP online műhelysorozata

Számold fel öt hét alatt hosszú ideje fennálló problémáid!

A program várhatóan 2020-ban lesz meghirdetve.

A program házigazdája: Szűcs Tibor, Mindennapi NLP


A program házigazdája: Szűcs Tibor, Mindennapi NLP

Ezzel az online műhelysorozattal megoldhatsz egy, vagy több olyan problémát az életedben, amelyen már hosszabb ideje nem tudsz túllépni. Lehet ez egy elérhetetlen vágyad, amelyről mindig csak álmodtál - pedig valójában elérhető. Lehet ez egy megoldhatatlannak tűnő probléma, amely minden próbálkozásodnak ellenállt eddig - pedig van megoldása. Lehet ez egy beragadt élethelyzet, amelyben már hónapok vagy évek óta éled az életed, pedig  bármikor a kezedbe vehetnéd az irányítást. 

Milyen helyzetekre alkalmazhatod ezt a programot?

Olyan "beragadt" élethelyzetekre, amelyek már hosszú idejenehézséget okoznak, és eddig nem tudtad őket megoldani. Például:

  • Örömtelen párkapcsolat, vagy párkapcsolat hiánya
  • Nem megfelelő munkahely
  • Anyagi problémák
  • Önbizalom hiánya, félelem az emberektől
  • Céltalanság, fásultság, depresszív állapot
  • Hosszan tartó betegség

Muszáj volt elhinni, hogy nem a semmibe ugrunk

Kedves Tibi!
Nagyon örülök, és köszönöm Neked, hogy segítettél tovább lépni. Hosszú évekig tartó halogatást, agyonelemezgetést, csalódottságot, döntéstől való félelmet sikerült legyőznöm. Tudtam mit kellene tennem a változáshoz, mégse tettem. Azaz sok mindent tettem, de nem akartam elhinni, hogy az kevés. Az ismeretlenbe ugrani nagyon nehéz. Nagy tapasztalattal, játékos könnyedséggel, jól követhető lépésekkel vezettél minket azon az úton, amiről már szégyen lett volna visszafordulni. Muszáj volt elhinni, hogy nem a semmibe ugrunk, korlátlan lehetőségek nyílnak meg előttünk. És ez nagyon felszabadító érzés.
Köszönöm:)

Virág

Hogyan zajlik le ez a program?

A "Lépj tovább" egy öt héten keresztül tartó online műhelysorozat.  
10 élő webináriumot tartalmaz.
Ez azt jelenti, hogy a meghatározott időben a számítógéped vagy mobiltelefonod segítségével csatlakozhatsz az élő adáshoz, ahol megismerheted az aktuális feladatot.
Amennyiben az adott időben nem tudsz részt venni az élő adáson, lehetőséged van megtekinteni az ismétlést, amely az élő adás rögzített felvétele.


Miért jelentkezz MOST?


Talán csak fontolgatod, hogy te is változtatsz az életeden, de úgy érzed, még nem érkezett el a megfelelő pillanat. Milyen előnye van mégis, ha most lépsz ki a saját problémás helyzetedből?


1. AZONNAL KILÉPHETSZ A HALOGATÁSBÓL
A beragadt élethelyzetek és megoldhatatlan problémák legnagyobb ellensége a HALOGATÁS. Ha a halogatásból később akarsz kilépni, akkor vedd észre, hogy halogatod a halogatás megszüntetését. A megfelelő pillanat már rég elmúlt.
Ha minden mást a saját változásod elé helyezel, sosem fogsz kilépni a problémából.
Eljött a te időd.
Most.

2. RUGALMASSÁG
Ez a program időben kötött ugyanakkor rugalmas is.
A webináriumoknak fix időpontja van, ha azonban nem tudsz jelen lenni, az összes online műhely anyagát meg tudod tekinteni később rögzített formában. A kérdéseidre így is választ kapsz.

3. ITT A LEHETŐSÉG
Ezt a programot egy évben csupán egy alkalommal rendezzük meg. Ha tehát úgy érzed, most érdemes lépned, ne halogasd: Csapj le rá.

Hogyan érhetsz el változást ezzel a programmal?

Azonosíthatod a problémádat

Egy probléma megoldása legtöbbször 90% információgyűjtés és 10% változtatás. A helyzet elemzése mindenképpen fontos az induláshoz.

Átlátod a helyzeted

Ha az élethelyzetet a megfelelő összefüggésekkel együtt vagy képes szemügyre venni és értelmezni, akkor olyan dolgokat fogsz észrevenni, amelyek eddig kívül estek a látótereden. 

Tiszta vizet öntesz a pohárba

Ha megtaláltad a probléma gyökerét, és tisztáztál minden kapcsolódó dolgot, akkor nem lesz helye a mellébeszélésnek. 

Leegyszerűsödik a helyzet

Minden helyzet roppant bonyolult - ugyanakkor kihagyhatod belőle azokat az elemeket, amelyek valójában nem játszanak döntő szerepet - és így minden sokkal egyszerűbbé válik.

Mérlegre teheted a jövőt és a jelent

Talán eddig azért nem léptél ki, mert ennek a helyzetnek is megvannak az előnyei. De mi van, ha a változás mégiscsak jobb? A megfelelő mérlegelés vízválasztó a saját élethelyzeted további kimenetelében.

Meghozhatod a döntést

Mert nem érdemes tovább őrlődnöd. Talán nem vállalod a változással járó áldozatot, mert nem éri meg. De lehet, hogy úgy döntesz, belevágsz, és elindulsz a változás útjain.

Megtervezed az utat

Nem rohanhatsz fejjel a falnak. Lesz rá időd, hogy alaposan átgondold, mit tegyél, merre indulj. Felkészülhetsz minden akadályra, és kreatív megoldásokat találhatsz.

Kilépsz a helyzetből

Mert enélkül az egész nem sokat ér. Amikor eljön a cselekvés ideje, végre kiléphetsz a beragadt élethelyzetből, és elindulhatsz egy másik, jobb élethelyzet felé. A megoldáshoz cselekedned kell.


Milyen gyakorlatokra számíthatsz?

AZ ALAPGYAKORLAT
A teljes program alapját egy hat lépésből álló gyakorlat adja majd, amely nem tartalmaz különleges technikákat. A józan ész és a logika mentén tudod tisztázni, mérlegelni a saját helyzeted, és meghozni a döntésed.

KREATÍV ÍRÁS

A megoldáskeresésben és a motiváció fenntartásában kreatív írásgyakorlattal látlak majd el, amelyet nyugodtan használhatsz a programot követően is.

NLP

A Neuro Lingvisztikus Programozást nem lehetne kihagyni egy ilyen programból. A legfontosabb NLP-s előfeltevések mellett több ponton is felbukkanhat még a program során ez az elegáns, könnyen alkalmazható személyiségfejlesztő módszer.

CÉLKITŰZÉS
Kezdetben még problémákban gondolkodunk, mert így találjuk meg könnyebben a kiutat. Később azonban a problémák célokká alakulnak, és így a célkitűzés óriási és színes palettájáról választjuk majd ki azokat az eszközöket, amelyekre épp szükségünk van.

KIEMELT TERÜLETEK
Külön fogunk foglalkozni azokkal a speciális problémákkal és életterületekkel, amelyek az emberek nagyobb részét érintik.
Ilyenek többek között:
- Egészség - Hogyan gyógyuljak meg?
- Halogatás - Miért nem vágok bele a dolgokba, amikor tudom, hogy kellene?
- Párkapcsolat + pénz együttes problémája - Kilépnék, de hogyan, ha nincsen pénzem?
- Félbehagyott dolgok - Miért nem jutok semminek a végére?

Részvételi díj


10 élő webináriumon történő részvétel
valamint
ÖRÖKÖS (időben korlátlan) hozzáférés
az összes felvételhez, prezentációhoz és gyakorlathoz


22 880 Ft
NBU kedvezmény:
6000 Ft

(fizetendő 16 880 Ft)
bővebben az NBU kedvezményről itt


Elindultam az úton

Nem sikerült minden alkalommal elcsípnem az élő adást, de az ismétlés megmentett az elszakadástól. Amikor pedig az utolsó időben mégis leszakadtam, akkor a prezentációk segítségével sikerült gyorsan felvennem a fonalat.

Nagyon hasznos a program, mivel lényegre törő, nem veszik el a részletekben. Eddig hiába ismertem ennek a programnak szinte minden lépését, mégsem állt össze a kép , és semmi nem motivált a cselekvésre. Most megtudtam, hogy éppen a cselekvés az, ami motivál. És persze Newtonnak e téren is igaza van.. Új volt a szokások köre, és megértettem e körforgás erejét, mely eljuttat a flow érzéséhez, persze csak ha nem hagyom abba.. Nekiláttam új szokásaim kialakításához. A munkámban is alkalmazom a 3 szempont szerinti gondolkodást, A kommunikációm is sikeresebb lesz ennek köszönhetően.. Már nem akarom megmondani a tuttit, jobban figyelek partnereim szempontjaira, és arra, hogy megértsék miben tudok nekik segíteni. Eddig is tudtam, hogy időterv szerint kell megszerveznem a napomat, mégis gyakran elsodortak az események.. Most már jobban figyelek a prioritásokra, megtanultam nemet mondani, és az új szokásokkal már alakul az időbeosztásom is. Örülök, hogy nem hagytam ki ezt a lehetőséget, ami rendet rakott a fejemben is.. Köszönöm. Elindultam az úton, és vigyázok, nehogy elejtsem a fonalat.!

Éva Mária , személyi bankár

Ha kérdésed van, vagy bármiben a segítségedre lehetünk, használd a jobb oldali súgó gombot.

>